Evini Kirala
Fethiye Tatilinde Kalınacak Yerler
13.01.2020
Fethiye Tatilinde Kalınacak Yerler

Fethiye Tatilinde Kalınacak Yerler

Fethiye bölgesi, en keyifli deniz tatillerini geçireceğiniz yerler arasındadır. Özellikle de Fethiye tatilinde kalınacak yerler konusunda araştırma yapan tatilciler, bölgedeki villa ve kiralık apartların fiyatlarını merak etmektedir. Ayrıca Fethiye tatil konusunda Fethiye kiralık villa ya da Fethiye balayı villaları da son zamanlarda en çok tercih edilen konaklama seçenekleri arasındadır.

Fethiye’de Kalınabilecek En İdeal Bölgeler

Fethiye merkez başta olmak üzere Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi ve Çalış plajı, Fethiye tatilinde kalınacak yerler arasındadır. Buradaki konaklama seçenekleri birbirinden güzel manzaralara da şahitlik etmektedir. Elbette yerli ve yabancı turistlerin her zaman ilgi duyduğu Fethiye villa kiralama hizmetleri de oldukça fazla rağbet görmektedir.

Doğayla baş başa kalabileceğiniz Fethiye merkezde gündüz ya da gece saatlerinde birçok noktaya yakın olmanız gerekir. Haliyle buradaki konaklama seçenekleri de sizlere bu fırsatı sunmaktadır. Gündüz vakitlerinde denize girmek isteyenler kısa sürede Çalış Plajı’na gidebilir. Bölgedeki en ideal oteller ve konaklama merkezleri şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Orka Butk Otel
  • Minu Otel
  • Downtown Fethiye Suites
  • İnfinity Exclusive City Hotel
  • City Life Demir Hotel
  • Lidya Hotel Spa

Elbette bu otellere ek olarak çok sayıda apart da kiralanabilmektedir. Aslında bölgedeki en güzel konaklama seçeneği, muhafazakâr villa Fethiye olarak kabul edilir. Bu villalarda tamamen sessiz ve deniz manzaralı bir tatil yaparken, villaların tüm imkanlarından da yararlanabilirsiniz.

Ölüdeniz’de Kalınacak Yerler

Fethiye’den 12 km uzaklıkta olan Ölüdeniz, deniz tatili için en güzel bölgeler arasındadır. Buradaki konaklama seçenekleri de oldukça fazladır. Otel olarak Lagoon Butik Otel, Beyaz Yunus Otel ve Tonoz Beach Ölüdeniz gibi alternatifler sunulmaktadır.

Kelebek Vadisi’nde tatil yapmak isteyenler için de Fethiye tatilinde kalınacak yerler sıralanmaktadır. Ayrıca burada Faralya tepesine çıkarak mükemmel bir manzaraya konuk olabilirsiniz. Ancak bölgede az sayıda konaklama seçeneği mevcuttur. Keyif Motel, Montenegro Motel ve Faralya Misafir evinde konaklayabilirsiniz.

Fethiye Ucuz Oteller Listesi

Fethiye’de ucuz otel arayışında olanlar için de uygun seçenekler sunulmaktadır. Bu seçenekleri sıralayacak olursak;

  • Ten Apart Hotel
  • Dove Apart Hotel
  • Olimpia Hotel’i tercih edebilirsiniz.

Bu otellerin yanı sıra Fethiye’de ev ya da villa kiralamayı tercih edebilirsiniz. Birçok villa, Fethiye’nin her bölgesinde deniz ve doğa manzarasıyla sunulmaktadır. Haliyle Fethiye villa kiralama hizmeti almak için küçük bir araştırma yapmanız yeterlidir.

Fethiye’de Görülmesi Gereken 5 Yer

Fethiye apart fiyatları uygun olunca, yerli ve yabancı turistler çoğu zaman bu mekanlarda konaklamaktadır. Ayrıca Fethiye’de görülmesi gereken yerler de merak konusudur. Bölgede mutlaka gezilmesi gereken 5 yer; Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, Çalış Plajı, Fethiye Kral Mezarları ve Belcekız Plajıdır.

Ölüdeniz: Fethiye merkeze sadece 13 km uzaklıkta olan Ölüdeniz, dünyanın en güzel plajını barındırıyor. Mavi bayraklı plajıyla ünlü Ölüdeniz’de mükemmel bir manzarada konaklayabilirsiniz. Ayrıca Kumburnu Tabiat Parkı da burada bulunmaktadır.

Belcekız Plajı: Ölüdeniz’deki bu plaj gerçek anlamda deniz tatilinin merkezi kabul ediliyor. Bölgede çok sayıda restoran, kafe ve işletme de bulunmaktadır.

Kelebekler Vadisi: Sadece gezmek için değil, kamp ya da deniz tatili yapmak isteyenler de kelebekler vadisini tercih etmektedir. Ayrıca Faralya Tepesi’nden izlenecek muhteşem bir manzara da vadide sizleri bekliyor olacak.

Çalış Plajı: Fethiye merkeze 5 km uzaklıkta bulunan Çalış Plajı’nda eşsiz bir manzara yer alıyor. Burada caretta caretta kaplumbağalarının çok sayıda yaşam alanı da bulunuyor.

Fethiye Kral Mezarları: Tatil süresince Fethiye Kral Mezarlarını da mutlaka ziyaret etmelisiniz. Likya döneminden kalma bu mezarların gotik bir yapıya sahip olduğu görülüyor.

Kredi Kartı
3d Secure
Websitemiz Kredi Kartlı Alışverişlerde 256 Bit
SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.
Whatsapp
Bize Ulaşın
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Isıtma Ücreti0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Girişte Yapılacak0₺
  • Toplamxxx₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Opsiyon
Giriş-Çıkış